Trenger du hjelp?

Fødselstre

kr 105
(kr 875 / kg) Incl. VAT
- +
I mange kulturer er det vanlig å plante et tre i hagen for å feire fødselen til et barn. Dette er en meget symbolsk og vakker tradisjon, og nå kan du kjøpe ditt eget treplantingssett slik at du kan gjøre det samme! Du får to granfrø og et lite skilt som du kan skrive barnets navn på. Alt kommer i en pen, liten eske og er en flott måte å ønske det nyfødte barnet velkommen på. En perfekt gave til de stolte foreldrene!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er en vanlig tradisjon å plante et tre til ære for det nyfødte barnet, og gjør derfor de nybakte foreldrene en stor tjeneste ved å gi dem dette fantastiske frøsettet med granfrø. I dette settet finnes alt de trenger for å plante sitt eget tre, og både de og barnet kan følge treet mens det vokser og gror. Gaven inkluderer også et pent metallskilt som man kan skrive barnets navn på, slik at man alltid vet hvilket tre som tilhører det bestemte barnet!

Grantreet kalles også for «nøttetreet», og skaper en fin symbolikk som foreldrene vil sette pris på. Det å gi et tre til det nybakte barnet, er det samme som et ønske om at barnet skal få vokse opp i en frisk og grønn verden, noe alle foreldre ønsker for sine barn. Dette frøsettet er en gave som varmer hjertet til mottageren, og en gave som kan vokse sammen med barnet.

Detaljinformasjon

Fødselstre

  • Innhold: 2 små baller med granfrø, og et aluminiumskilt som kan graveres
  • Dimensjon på boksen: 12 x 3,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T14:32:59+00:00