Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

For alle blomsterbarn: selvlagde frøbomber

kr 279
Incl. VAT
- +
Frøbomber er den kule og morsomme måten å endre triste hjørner om til vakre blomsterenger. Formålet er å kaste, eller ganske enkelt rulle frøbombene på en trafikkøy eller i en ubrukt blomsterpotte. Deretter venter man på regnet og venter på å se en liten oase vokse midt i byen. Det selvlagde settet vil garantert glede ethvert blomsterbarn.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Den som ikke er redd for å skitne til hendene og har mer glede av blomster på gresslettene, er en som garantert vil versette denne ekstraordinære gaven. Det selvlagde settet med frøbomber innebærer å endre levende grå flekker og hjørner om til fargerike blomsterenger. Fra de brune områdene til trafikkøyene, vil frøbombene, uansett hvilke ormråder du kaster de i, bli grønne og blomstre raskt i alle former og farger!

Det selvlagde settet inneholder en fargerik blanding av over 20 forskjellige urter og blomster, jord, leirepulver, guide til "bombelaging", og er en svært god idé som er på moten. Gi mye glede til selvplanleggerne!

Detaljinformasjon

For alle blomsterbarn: selvlagde frøbomber

  • Sett med ingredienser til min. 50 frøbomber i størrelse som en valnøtt
  • Detaljer: Frøblanding (mer enn 20 frø og urter fra urtiden), siktet leirpulver, svart guide, jord, bag for oppbevaring av frøbombene.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T17:36:40+00:00