Trenger du hjelp?

For den perfekte pedikyren: Tådeler med såle

kr 259
Incl. VAT
- +
Endelig! Perioden med inaktiv lakkering av tånegler er over! Takket være denne geniale oppfinnelsen kan du også ta en pedikyr - tådeleren med yttersåle i mykt skum gir kvinner den etterlengtede friheten tilbake. Et soleklart must-have slik at også du kan ha vakre tånegler!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Frem til nå har man brukt lang tid på å lakke tånegler. Første lag lakk – vent – andre lag lakk … Og akk, i mellomtiden ringer det på døren, og man må kanskje starte på nytt!

Takket være den oppfinnsomme tådeleren, er fot- og neglepleien automatisk mye enklere. Ingen flere papirhåndklær som stikker ut mellom tærne, ingenting som sitter fast lenger. For en perfekt pedikyr velger du enkelt PediQuicks og trenger ikke bekymre deg for om lakken vil havne andre steder enn på tåneglene!

Tådeler med såle er kanskje ikke det første du tenker på som gave, men vi vil at at du lytter innstendig til hertet ditt: Ikke alle jenter eller damer vet hva de trenger, og denne geniale oppfinnelsen er heller ikke svært utbredt – derfor blir den en garantert suksess som gave. En veldig, veldig god idé!

Detaljinformasjon

For den perfekte pedikyr: Tådeler med såle

  • 2 stykker (par)
  • ubegrenset bevegelsesfrihet
  • Pedikyr-tåspreder med anatomisk tilpasset såle i mykt skum
  • Lakken kan vaskes av enklere, mer presist og hygienisk
  • Størrelse: 36–42
  • Produsert i Tyskland

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-12-07T21:36:40+00:00