Trenger du hjelp?

Forkle "Dinrdl" med navn

kr 689
Incl. VAT
- +
Uventet gøy på kjøkkenet: Forkleet "Dirndl" som er gitt til en utvalgt mottaker, fungerer som fornyet styrke på kjøkkenet – også herrene kan glede seg over et slikt morsomt tilbehør. Uansett hvem som mottar forkleet, vil hans eller hennes navn stå på det røde forklestoffet med feiende flotte bokstaver. En vakker idé som både er morosom og som har et personlig preg!

eller

Beskrivelse

Som en ung dame på Oktoberfest … som presenterer seg, til og med på kjøkkenet, med forkleet "Dirndl". Settet med den elegante grønne kjolen kompletteres med et smart, rødt forkle over magen og har volanger. Husarbeidet blir nå gladelig gjort og da stråler ansiktet hans nesten som ved et trylleslag. Gi din kjære et praktisk kjøkkenredskap som i tillegg til å se bra ut også beskytter mot søl – en flott idé for alle profesjonelle kokker der hjemme!

Det lar seg ikke gjøre med et elegant forekle alene. For å gjøre det ekstra fint og spektakulært kan du få trykt navnet på mottakeren – eller giveren, på det lille røde forkleet på magen. Du skriver bare inn ønsket navn når du bestiller varen og deretter kan du nyte utpakkingen med et nysgjerrig og begeistret blikk. Overrask en utvalgt kjøkkenkunstner med et fantastisk forkle i klassisk bayersk dirndl-stil – nå kan du alltid ha den på, enten det er på kjøkkenet eller når du griller, uansett gjør den alltid en god jobb!

Detaljinformasjon

Forkle "Dinrdl" med navn

  • Levering: 1 forkle
  • Egenskaper: Dirndl-stil med volanger og dekorativt bånd sydd inn, rødt forkle som inkluderer ønsket navn
  • Materiale: 100% bomull
  • Farge: grønn, rød, hvit
  • Mål: ca. 71,5 x 81 cm
  • Merk: Ikke bruk spesialtegn for gravering.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-09-21T18:10:13+00:00