Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Forkle med personlig bilde og tekst

  kr 299
  Incl. VAT
  - +
  Dette forkledet lar deg kokkelere med stil uten at du trenger å bekymre deg for at klærne dine skal bli tilgriset. Med det personlige bildet som kan trykkes på forsiden, har man her den perfekte gaven til en du er glad i og som elsker å tilbringe tid på kjøkkenet!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Den som elsker å lage mat, og som gjerne gjør det ofte, vet at det ikke går lange tiden før man har griset til klærne sine på en eller annen måte. Akkurat derfor er dette forkledet den perfekte gaven for den lidenskapelige hobbykokken og bakemesteren! Med dette praktiske kjøkkentilbehøret beskyttes klær fra vanskelige flekker, og man kan dermed virkelig ta av på kjøkkenet uten å bekymre seg for gris.

  Men det er ikke den praktiske siden alene som gjør denne gaven så bra for hobbykokker, forkledet lar seg nemlig også trykke med et valgfritt bilde. Dermed får man en gave som både er nyttig og personlig på én og samme tid. Bildet velger du helt selv, men her er det rom for å være kreativ og på denne måten lage en unik, og kanskje også morsom gave som mottakeren vil elske å bruke når han eller hun lager mat!

  Detaljinformasjon

  Forkle med personlig bilde og tekst

  • Materiale: 100 % polyester
  • OBS! Ikke bruk spesialtegn ved gravering

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-25T10:57:44+00:00