Trenger du hjelp?

Forkle med tips til matlaging

kr 299
Incl. VAT
- +
Hvis du liker matlaging, men ikke kjenner deg helt trygg på hvordan, vil du med denne gaven få de beste rådene. Dette praktiske kjøkkenforkleet er veldig nyttig med mange tips til matlaging trykt på!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dersom du er redd for å ikke komme på idéer eller være kreativ når du lager mat, kan du i fremtiden stole på dette praktiske kjøkkenforkleet. Forkleet til matlaging for profesjonelle kokker er heldigvis trykt med mange tips til matlaging. Dermed kan nybegynnere få tips og råd om hvordan lage mat på en profesjonell måte, som imponerer alle! Forkleet er laget i bomull av høy kvalitet og har målene 87 x 88 x 0,3 cm.

Den originale designen har ikke bare kunnskap om matlaging, men har også et virkelig profesjonelt og stilfullt design. Uansett hvem du skal lage mat til – med denne unike gaven kan du overbevise med dine evner. Spesielt for nybegynnere er dette kulinariske kjøkkenforkleet med tips til matlaging en perfekt gave som gir både kunnskap og mot når man setter seg bak grytene. Også veletablerte amatørkokker gir forkleet et optimalt og matchende utseende!

Detaljinformasjon

Forkle med tips til matlaging

  • Materiale: Bomull
  • Mål: 87 x 88 x 0,3 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-12-08T05:10:48+00:00