Trenger du hjelp?

Forsølvet champagneglass med gravering

kr 1 495
Incl. VAT
- +
Unn deg selv noe helt spesielt til forlovelsen eller bryllupet, eller som en stilig gave til det lykkelige brudeparet! Her får du et par eksklusive champagneglass med egen gravering, som virkelig gjør seg på den store dagen. De unike glassene er forsølvet, og glitrer om kapp med smilene til de som får denne lekre gaven. Glassene kan også graveres slik at de bærer parets navn, samt forlovelses- eller bryllupsdatoen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Glassene kommer i en stilig gaveeske dekorert med sateng, og vil så absolutt få en hedersplass både hjemme og i hjertene til de som er så heldige å motta disse. En perfekt gave til for eksempel sølvbryllupet, eller et annet jubileum som ligger ditt hjerte nær. Omgitt av duer, er både datoen og parets navn foreviget inn i champagneglassene, og gjør dette til en dekorasjon som absolutt fortjener å vises frem.

Denne festlige og ekstraordinære gaven kommer i en lekker gaveeske, der den satengdekkede innsiden holder champagneglassene på plass slik at de ikke ødelegges under frakt. De mange og gode minnene vil for alltid være foreviget i disse lekre glassene, og blir et naturlig tilbehør når man skal feire den store dagen.

Detaljinformasjon

Forsølvet champagneglass med gravering

  • Inngravering av to navn, dato og duer på hvert glass
  • Merk: Ingen spesialtegn
  • Forsølvet i høy kvalitet
  • Dimensjoner: Hvert glass måler 25 x 6 cm
  • Leveres i lekker gaveeske

Produktomtaler

Write a review
2020-08-06T01:16:38+00:00