Trenger du hjelp?

Forstørrelsesskjerm for smarttelefoner

kr 229
Incl. VAT
- +
Genialt enkelt, og ganske genialt: Det fine med smarttelefonen er at man kan ta den med seg overalt. Den veier lite og tar liten plass i lomma eller veska. Men noen ganger ønsker man at man kunne se bilder og videoer litt større enn på den lille skjermen, og da er denne forstørrelsesskjermen et ypperlig valg. En helt fantastisk gaveidé.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Ingen husker helt hva vi gjorde før smarttelefonen kom på banen. Hvordan klarte vi oss uten internett, det mobile kameraet og GPS-en liggende i lomma til enhver tid? Denne duppeditten er rett og slett helt fantastisk, og oppfyller alle våre drømmer. Det er bare én ting. Størrelsen på skjermen. Iblant blir den rett og slett for liten når man vil se på søte kattevideoer på youtube, scrolle facebook for n-te gang eller se på bildene av barnebarna som man tok for mange år siden, når de ikke kunne stort annet enn å sikle. Forstørrelsesskjermen løser alt dette.

Den geniale innretningen gjør at du kan skue dine vene slektninger med et tre ganger forstørret bilde enn på en vanlig smarttelefon-skjerm. Perfekt gave til alle, men spesielt til de som har mange bilder og videoer på telefonen sin.

Detaljinformasjon

Forstørrelsesskjerm for smarttelefoner

  • Tre ganger forstørrelse som passer til nesten alle smarttelefoner
  • Dimensjoner på emballasjen: 56 x 37,5 x 25 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-13T19:37:39+00:00