Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Fotballpokal med gravering

kr 429
Incl. VAT
- +
En helt personlig utmerkelse for en fotballhelt man er glad i! Denne fotballpokalen med individuell gravering gir deg muligheten til å glede en fotballinteressert venn eller et familiemedlem med en helt unik presang!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne pokalen med en gullfarget fotballstatue er en fantastisk utmerkelse og oppmerksomhet for en som elsker fotball. Gir man denne bort i gave til en liten fotballhelt, kommer man garantert til å bli svært populær. To linjer med plass til à 15 tegn er tilgjengelig for en personlig hilsen, for eksempel kan man gravere inn navnet på den heldige mottakeren, dennes favorittspiller eller favorittlag. Her er det rett og slett bare fantasien som setter grenser. Enten den gis bort til en forelder eller besteforelder som et nostalgisk minne fra tiden da han eller hun var ung fotballspiller, eller det er en niese eller nevø som spiller fotball i dag man ønsker å glede, vil den vakre pokalen i kunststoff og marmor umiddelbart få en æresplass på hylla.

Statuen står på en marmorsokkel med gravering, og dette sørger for at gaven ser litt ekstra eksklusiv ut. Dermed passer den supert i forbindelse med bursdager, jubileer eller andre anledninger hvor man ønsker å feire en person litt ekstra. Man kan nesten si at dette er den perfekte gaven for en som elsker fotball av hele sitt hjerte!

Detaljinformasjon

Fotballpokal med gravering

  • totalhøyde: ca. 14 cm
  • materiale: kunststoff/marmor
  • skilt: 5,5 x 2 cm
  • opptil to linjer à 15 tegn kan graveres
  • merk: vennligst ikke benytt spesialtegn til graveringen

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-12T23:51:50+00:00