Trenger du hjelp?

Foto-paraply

kr 259
Incl. VAT
- +
Den neste regnskyen kan plutselig komme! Da er denne kule og kreative gaven, som kombinerer en normal paraply med de beste øyeblikkene fra ferier med venner og familie, en flott idé. Paraplyen har nemlig 16 bildeposer på den tørre innsiden og mer enn nok plass til dine egne øyeblikksbilder!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En personlig fotovegg for neste tordenvær, varme tanker om karibien, kalde vinterdager eller et fargerikt kunstgalleri for grå dager: Denne søte paraplyen med personlig design er flott på regnværsdager. Innsiden av den gjennomsktige skjermen er dekket med vantett PVC av høy kvalitet, med 16 forskjellige lommer til bilder. Lommene kan fylles med motiver etter eget ønske som gjør deg glad.

Skap glede med paradisiske øyeblikksbilder fra den siste ferien ved sjøen på en grå høstdag. Paraplyen vil selvsagt fungere like bra uten bilder. Uansett så holder den deg tørr – men det er nettopp bildene som gjør paraplyen til en unik, spesiell og personlig gave! En flott idé som en uventet overraskelse med bilde til en venn eller kollega!

Detaljinformasjon

Foto-paraply

  • Levering: Paraply med bildelommer
  • Funksjoner: lommer på innsiden
  • Farge: Svart
  • Materiale: PVC

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:49:02+00:00