Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Fotokopp av satinert glass

  kr 135
  Incl. VAT
  - +
  En original og personlig gave. Denne koppen i satinert glass kan trykkes med et valgfritt bilde. Med det blir den både en praktisk gave til den som for eksempel drikker mye kaffe, men også helt unik ettersom bildet er utvalgt spesielt til mottakeren. Super kombo!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Å gi bort personlige presanger har blitt svært populært de siste årene, kanskje spesielt de gavene hvor man har muligheten til å trykke på et personlig bilde. Denne koppen er helt perfekt i så måte, i tillegg er den også svært elegant med sin utførelse i satinert glass, noe som gir bilder i vakre, duse farger. Her er det bare å finne fram det perfekte bildet, la det trykkes på denne koppen og gi den bort i gave til en som du vet vil sette ekstra stor pris på den.

  Å få en personlig kopp i bursdagsgave eller julegave, er noe de aller fleste mennesker blir glade for. Spesielt de som er svært glade i å drikke kaffe om morgenen og gjerne har en favorittkopp som den må drikkes fra. La denne koppen bli en venns eller et familiemedlems nye favorittkrus!

  Detaljinformasjon

  Fotokopp av satinert glass

  • kan gjøres personlig med bilde
  • størrelse: Ø 8 cm, høyde 9,5 cm
  • materiale: satinert glass

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-23T19:09:22+00:00