Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Fotopute

  kr 209
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Den personlige fotoputen er en flott gave til kjæresten, bestevennen, foreldrene eller søsken. Takket være bildeputen har du muligheten til å være sammen med dine nærmeste, uansett hvor langt borte de er! Denne personlige gaven er som laget for kos.

  * Påkrevd felt

  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 209

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Med et personlig bilde på en myk pute, blir det ekstra hyggelig. Gi en personlig gave til noen som du vet skal reise bort og som du ikke ser på en stund – perfekt for de dagene savnet blir ekstra stort. Puten er i en perfekt kosestørrelse, 40 x 40 cm. Du velger selv hvilket foto du vil ha på puten. Her er det bare fantasien som setter grenser. !

  Dette er den perfekte gaven til kjæresten, bestevennen eller kanskje besteforeldrene som ikke ser barnebarna sine så ofte. Med et søtt bilde av de små podene finnes de alltid i umiddelbar nærhet! Uansett hva du velger, kommer puten garantert til å falle i smak.

  Detaljinformasjon

  Bildepute, størrelse: 40 x 40 cm

  • Materiale: 100 % polyester

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-26T11:03:04+00:00