Trenger du hjelp?

Fotosett med USB Flash Drive (8GB)

kr 239
Incl. VAT
- +
Dette er en god idé til neste ferie med dine kjære! Fotosett i en nostalgisk innpakking lokker frem minner fra 80- og 90-tallet, og er en din måte å bevare alle bildene dine på. USB-pinnen har hele 8 GB lagringsplass, og ser ut som en kamerafilm.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Analogt eller digitalt? Vanligvis må man bestemme seg for enten eller, og veie fordelene og ulempene opp mot hverandre. Men ikke nå lenger! Dette er en stilig retro-innpakket USB-pinne som du kan lagre alle feriebildene dine på. Den kommer i en kul metallboks som ser ut som et analogt kamera, og selve USB-pinnen kombinerer tradisjon og modernitet med sin superpraktiske innpakking i en "kamerafilm". Det fine med digitale kameraer er at man ikke trenger å være så restriktiv på utløserknappen, det er bare å trykke i vei og sanke så mange fotominner som mulig.

Utseendet på denne gaven er perfekt, og kan gis til alle som liker å ta bilder. Veldig praktisk til enhver anledning. Med denne USB-en vet du alltid hvor du har alle bildene dine, og den er plassbesparende i forhold til store fotoalbum. Smart, hva?

Detaljinformasjon

Fotosett med USB Flash Drive (8GB)

  • Dimensjoner: 3,5 x 10,2 x 6,7 cm
  • USB-pinne: "Fotorull" med 8 GB med diskplass

Produktomtaler

Write a review
2020-08-04T00:26:53+00:00