Trenger du hjelp?

Frittstående fotoramme med gravering

kr 865
Incl. VAT
- +
Denne frittstående fotorammen kan enkelt forvandles til et kunstobjekt, siden man kan fylle den med egne tegninger og fotografier! Den tunge rammen er laget av metall og solid treverk og kan fylles fra begge sider. Med personlig gravering på den ene siden blir dette en flott gave som virkelig pynter opp. En stilig og veltenkt dekorasjon for de som liker naturlige materialer og god kvalitet!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne flotte veggdekorasjonen trenger man ingen bildevegg! En frittstående fotoramme som ser like lekker ut fra begge sider, og som er laget av solid treverk og metall som er satt sammen til en stilig dekorasjon. Med fire glaserte vinduer på hver side er det plass til hele åtte fotografier, tegninger, postkort e.l. Bare dytt trekassen ut av metallformen, dra den smale skumfôringen til siden, og sett inn det du ønsker å vise frem! Her er det bare å gi fantasien fritt spillerom og skape de vakreste kunstverk!

En personlig gravering kan plasseres på forsiden av fotorammen der teksten fremstår i klare bokstaver. Med totalt 55 tegn kan man skrive hva man måtte ønske for å gjøre rammen ekstra spesiell for mottakeren. Den fleksible fotorammen kan tilpasses de fleste temaer og kan brukes som både en familieramme, en romantisk ramme eller en kreativ ramme for dine egne malerier. En flott og anvendelig gaveidé til hele familien og til alle slags anledninger!

Detaljinformasjon

Frittstående fotoramme med gravering

  • Kan graveres med personlig tekst på forsiden
  • Merk! Ingen bruk av spesialtegn!
  • Passer til fire bilder på 10 x 10 cm, og fire bilder på 10 x 15 cm
  • Bilder glasert på begge sider
  • Materiale: tre, metall, glasss, skum
  • Mål: cirka 27 x 22 x 4 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-02-25T23:17:22+00:00