Trenger du hjelp?

Frittstående koffertplatespiller

Fra kr 2 729
Incl. VAT
- +
Frittstående platespillere ble hovedsakelig brukt på 1960 tallet, i hjertet av hvert ungdomsrom. De praktiske platespillerne befant seg ofte på nattklubber og dansebarer. Musikkentusiasten vil ha stor glede av denne frittstående koffertplatespilleren. Utstyrt med USB og MP3-spiller, en helautomatisk tonearm og stereohøyttalere er platespilleren en fantastisk gave for musikkelskere!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det var en tid da frittstående platespillere var i hjertet av ethvert ungdomsrom. LP-er på vinyl ble spilt av i uendelige sløyfer og dannet grunnlaget for savnede dansefester og stille øyeblkk med hjertesorg. Koffertplatespillerens design minner om den bekymringsløse tiden. Men rent teknisk holder den uten problemer følge med moderne spillere – et teknisk vidunder med design fra fortiden. Utstyrt med MP3- og USB-port, helautomatisk tonearm med returfunksjon og stereohøyttalere byr denne platespilleren på alt en moderne spiller må mestre i nåtiden.

Koffertplatespilleren kan leveres med bein, eller den kan være frittstående, velg selv. For å transportere koffertplatespilleren er den forsynt med et bærehåndtak. Overrask din far, mor onkel, bestefar eller bestemor med denne nostalgiske gaven, og du våkner opp til minnene om en bekymringsløs tid!

Detaljinformasjon

Frittstående koffertplatespiller

  • Levering: en koffertplatespiller med innebygd høyttaler
  • Funksjoner: helautomatisk med USB- og MP3-spiller, tonearm med returfunksjon, innebygde stereohøyttalere
  • Valgfri som frittstående platespiller med eller uten bein
  • Farger: blå, rød, grå.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-29T18:14:25+00:00