Trenger du hjelp?

Frokostbrett for enhver anledning – kanel, stjerne-massakre

kr 95
Incl. VAT
- +
Kan du forstå hvorfor slik et salig glis? Hvem vil ikke svømme blant kanelstjerner til jul? Frokostbrettet fra serien "kopp for ethvert humør" gir en god følelse. Med denne lille gaven til jul eller advent vil du ikke mislykkes, men garantert lande en festlig hit!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Kanel er virkelig den beste delen ved jula: deilig, lukter godt og ser fantastisk ut! Dessverre kan du ikke ha en "kanel, stjerne-massakre" ved bordet hver morgen – men du kan nyte bildet av det hver morgen! Akkurat så glad som man blir av den søte "kopp for ethvert humør" som bader i deilige julekaker, så er også synet av dette søte frokosbrettet en gave som vil glede mottakeren.

Havet med kanelstjerner, fra serien med de sympatiske ansiktene til de berømte koppene, ser fantatastisk ut til jul når man baker kaker eller har lange kaffepauser med venner og familie! Med denne gaven til førjulstiden og jul vil venner og familie få mulighet til glede seg over slik en uvanlig idé. Spesielt til jul eller som julegave er dette et flott blikkfang!

Detaljinformasjon

Frokostbrett for enhver anledning – kanel, stjerne-massakre

  • Mål: 23 x 14 cm
  • Materiale: Melamin, mathygienisk
  • Leveres med gaveeske
  • 100% Made in Germany

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T08:05:20+00:00