Trenger du hjelp?

Frokostbrett "Gris" med gravering

kr 255
Incl. VAT
- +
Grisen du bare må ha! Frokostbrettet "Gris" leverer en personlig hilsen på en dyrevennlig måte. På det holdbare frokostbrettet av bambus er det nok plass til å presse tommelen mot din kjære for å gratulere eller muntre opp. En topp gaveidé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med slikt et hyggelig selskap vil frokosten smake dobbelt så godt! Grisen er laget av bambus og løfter stemningen ved frokostbordet, ikke bare på grunn av sitt søte utseende, men fordi den personlige meldingen på det glatte treverket også skaper en god tone. 3 linjer med 25 tegn som er tilgjengelig for å kunne glede venner og slektninger.

Enten du benytter plassen på brettet for å glede en bursdagsjente eller brusdagsgutt på en original måte, eller fordi du ønsker at noen skal sjekke "Lots of pig", kan du overraske familien i påsken med det søte frokostbrettet med dyr. Du kan også gi i gave en rund liten gris av bambus med melding om flaks, eller gi til en dyrevenn – uansett er det mange gunstige muligheter.

Med denne gaven lander du en fulltreffer! Frokostbrettet er av høy kvalitet og et absolutt blikkfang om du velger å benytte den som dekorasjon på kjøkkenet, i hylla eller på skapet. En svært god gaveidé!

Detaljinformasjon

Frokostbrett "Gris" med gravering

  • Materiale: Bambus
  • Mål: 25,7 x 15 x 0,5 cm
  • Personlig gravering: 3 linjer med 25 tegn
  • Merk: Ettersom dette er et naturprodukt kan graveringen bli annerledes eller ujevn. Ikke benytt spesialtegn ved gravering!

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T22:31:41+00:00