Trenger du hjelp?

Frokostbrett – "I Love my Penis"

kr 85
Incl. VAT
- +
Når dagen derpå krever en skikkelig sterk frokost, passer dette frokostbrettet til deg! Brettet måler 14,3 cm x 22,3 cm, der tektsen "I Love my Penis" står helt sentralt, og kan ikke unngås av den som spiser. Et supermorsomt brett for alle spradebasser til den helt spesielle frokosten, og der ydmykheten kommer helt til sin rett!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En liten latter og et sjenert smil. Eller kanskje et stolt nikk. Det kan komme mange reaksjoner når man finner frem dette morsomme frokostbrettet. Med tekst som sier "I Love my Penis", er dette den perfekte måten å vise frem det viktigste en mann kan eie ... nemlig en stor og solid selvtillit! For ikke å snakke om en eventyrlig enorm sans for humor!

Et morsomt brett som måler 14,3 x 22,3 cm, og er laget av melamin laminatplate. Dette gjør den enkel å rengjøre, hvor den kan vaskes i oppvaskmaskinen og tåler varme ifølge produsenten. En gave som tiltrekker seg oppmerksomhet, og den perfekte måten å få igang en flau frokostsamtale på. Så start dagen med et lurt smil, med denne geniale gaven!

Detaljinformasjon

Frokostbrett – "I Love my Penis"

  • Til frokosten og det daglige brødet
  • Mål: 14,3 x 22,3 cm
  • Materiale: Laminert melamin
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin, og tåler varme

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T15:51:54+00:00