Trenger du hjelp?

Frokostbrett med gravering til læreren

kr 155
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Dette frokostbrettet gjør deg stolt av å lage frokost, fordi det hedrer en spesiell person – eller favorittlæreren til klassen! Med personlig ønsket gravering som også er utsmykket med en studentlue, er dette sjarmerende brettet spesielt godt egnet som avskjedsgave som "takk" for et flott skoleår!

* Påkrevd felt

kr 155

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En spesiell utmerkelse – som også er svært praktisk: Dette frokostbrettet med gravering egner seg som en flott gave å gi til læreren. I den klassiske treplaten er det plass til inngravering av en personlig melding etter ditt ønske. Den er derfor ideell til for eksempel en klasse som ønsker å takke sin lærer, eller de beste lærerne. Takket være de praktiske målene på 22 x 13,8 cm, vil nok brettet brukes hyppig og allerede løfte stemingen ved frokostbordet.

Brettet er laget av fornybar bambus i høy kvalitet, er vakkert og gir en behagelig følelse. I sentrum av brettet finnes en utsmykning av en studentlue. Dette gjør at man fort trekker konklusjonen at dette er en gave til læreren – som en takk for flere år sammen og kanskje spesielle øyeblikk som en klassetur eller fin biologiveiledning!

Detaljinformasjon

Frokostbrett med gravering til læreren

  • Levering: 1 skjærebrett
  • Egenskaper: personlig ønsket gravering
  • Utsmykning av en studentlue
  • Praktisk både for å kutte og bearbeide mat, samt som frokostbrett
  • Materiale: Bambus
  • Mål: 22 x 13,8 cm
  • Tilleggsinformasjon: Fordi det er et naturprodukt kan graveringen bli ujevn. Vennligst ikke bruk spesialtegn ved gravering!

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T21:15:36+00:00