Trenger du hjelp?

Frokostbrett med navn – "Pirat"

kr 225
Incl. VAT
- +
ARRR, her dekkes det til små pirater! Dette lille frokostbrettet med eget navn, er den perfekte gaven til alle små pirater som drømmer om å seile på de syv hav! På et robust melamin-brett kan man feire og grise så mye man ønsker. En fantastisk gave til alle små pirater!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå kan alle små pirater gjøre seg klare for frokost! Ay ay, kaptein! Dette frokostbrettet er en flott gave til alle små pirater som trenger en god start på dagen. Med eget navn blir dette piratens eget område, der man kan plyndre så mye man vil i frokosttallerkenen! Bare husk å sjekke om det mangler bestikk eller annet kjøkkenutstyr etter at frokosten er fortært. Pirater er nemlig kjent for å plyndre det de kan på sine ville ferder!

På tre linjer (1 x venstre topp, 2 x høyre nederst) kan man skrive både navnet på barnet, alderen og kanskje også en liten hilsen! En super, liten gave til alle små! Dette frokostbrettet er laget av melamin i høy kvalitet og vaskes enkelt i oppvaskmaskinen sammen med resten av koppene. Hobby-pirater og mini-pirater vil elske denne lille pirat-skatten, og sørger for at matlysten holder seg på topp! En super gaveidé til barn i alle aldre!

Detaljinformasjon

Frokostbrett med navn – "Pirat"

  • Personlig brett med navn
  • Motiv: pirat
  • Kan vaskes i oppvaskmaskinen
  • Mål: 22 x 14 cm
  • Materiale: melamin

Produktomtaler

Write a review
2020-02-25T22:16:16+00:00