Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Frukt- og grønnsaksskreller "Barberhøvel"

kr 99
Incl. VAT
- +
En problemfri barbering for poteter og epler: Den skreller de fineste retter, som gjerne trenger finere barbering enn hva en tradisjonell grønnsakskniv kan gi – sikrer en overflate så glatt som en barnerumpe. Et kjøkkenverktøy mannfolka også skjønner hvordan fungerer!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

«Barber» poteten og se dens nydelige, glatte overflate og sammenlign den så med potetene skrelt med andre skreller. Potetene som er skrellet med en annen skreller har garantert en ujevn tredagersstubb, noe du ikke vil ha på potetene dine, sant?

Eller var det kjæresten som ikke skulle ha det? La deg selv rive med av denne liksom-barberhøvelen som gir potetene dine den glatteste overflaten du noen gang har vært borti! Dagdrømmer har både kvinner og menn når de står på kjøkkenet med den kjedeligste oppgaven av dem alle, som blir kjempemorsom med denne knallgule frukt- og grønnsaksskrelleren! Gi bort en skikkelig kjøkkenmotivasjon, som (i praksis) fungerer akkurat som en vanlig barberhøvel.

Detaljinformasjon

Frukt- og grønnsaksskreller "Barberhøvel"

  • Frukt- og grønnsaksskreller med plasthåndtak
  • Mål: 13 x 6 x 1 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-21T00:59:48+00:00