Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Fruktpyramide

kr 235
Incl. VAT
- +
Berik spisebordet ditt med et spiselig og vakkert dekorasjonselement. Denne fruktpyramiden lagrer frukten din på en original og dekorativ måte, og som gave kommer den til å glede enhver fruktspisende interiørentusiast!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Den moderne varianten av fruktskålen er denne fruktpyramiden. En perfekt gave for enhver fan av fantasifulle oppbevaringsmuligheter, men kanskje spesielt godt egnet for de som elsker frukt og spiser mye av det. Dropp den gamle varianten av fruktskålen, og sats heller på denne pyramiden som rommer 18 stykk frukt og som gir deg et dekorativt blikkfang på kjøkkenet.

Fruktpyramiden er en ideell gave i alle mulige slags sammenhenger, og man velger helt selv hvilken frukt man velger å dekorere den med. Den runde formen innbyr dog mer til rundformede frukter som epler, grapefrukt, appelsiner og mangoer, enn en avlang banan. Pen og praktisk presang som sørger for at vedkommende kommer til å kjøpe inn masse frukt fra nå av!

Detaljinformasjon

Fruktpyramide

  • plass til 18 frukter
  • størrelse: 13 x 26,7 cm
  • vekt: 805 g
  • materiale: forkrommet

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T02:18:47+00:00