Trenger du hjelp?

Fuck you!-koppen

kr 149
Incl. VAT
- +
En gave sier mer enn 1000 ord…? Denne gaven virker i to forskjellige retninger: på den ene siden forteller den på en diskré måte at mottageren kan stikke dit pepperen gror, viser hvor skapet skal stå, hva du føler for personen; På den andre siden er det en morsom gaveide til en venn med litt frekk humor! Samme hva formålet er, fanger denne koppen humøret ditt!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ingen sier nei til en god kopp kaffe. I denne koppen serveres den deilige varme drikken i en nydelig kopp laget av høykvalitets keramikk. Og, mens koppen sakte tømmes, dukker det opp noe i bunnen…. Se, en hånd! En forlenget langfinger, også kjent som "Fuck you!"-fingeren, er generelt ansett som en lite hyggelig gest. Om man vurderer å gi denne koppen til sjefen, svigermor eller den morodrepende kompisen, bør man tenke seg om to ganger først.

Men som grunnlag for en liten spøk er denne koppen uslåelig. Du kjenner garantert noen som ville gitt venstrehånden for en ordentlig god kopp kaffe? La ham få den og server den i denne koppen med en liten ekstra touch! Til bursdagen, på festen eller bare som en liten spøk på arbeidsplassen sørger denne koppen med praktiske mål for masse latter og store øyne.

Detaljinformasjon

"Fuck you!"-koppen

  • Laget i kvalitetsrik keramikk
  • Mål: Ø: 8,5 cm
  • Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin
  • Kapasitet: 300 ml

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:52:40+00:00