Trenger du hjelp?

Fuglehus "overvåkningskamera"

kr 839
Incl. VAT
- +
Hvis du noengang har lurt på hvordan du kan bruke fugler til å jage vekk inntrengere på, har du svaret her: La fuglehuset se ut som et overvåkningskamera. Og så naturtro er "kamerahuset" at det langt fra er sikkert at de potensielle bandittene overhodet merker at de blir spilt et puss. Resultatet er uansett at både fuglene og beboerne er tryggere. Vinn, vinn.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Slå et slag for din egen sikkerhet såvel som sikkerheten til dine bevingede venner. Dette fuglehuset i form av et overvåkningkamera er den perfekte løsningen for alle som ønsker å føle seg litt tryggere innenfor husets fire vegger, og i tillegg bryr seg om fuglenes ve og vel. Især i mørket er det vanskelig å skille dette fuglehuset fra et ekte overvåkningskamera, og er uansett en langt mindre tungvint avskrekking enn å trene opp fugler til å jage bort slemme indvivider i klassisk Hitchcock-stil.

For fuglene, derimot, er "kameraet" en meget praktisk innretning, som de mer enn gjerne inntar og benytter, noe til og med naturvernere har kunnet bekrefte!

Så mens du setter deg rolig tilbake med noe varmt i koppen og titter på fuglene, kan du rolig senke skuldrene med følgende tanke: Big Bird is watching!

Detaljinformasjon

Fuglebrett/fuglehus
  • Materiale: Tre, edelstål
  • Oppheng inkludert
  • Mål: ca. 14 x 15 x 21 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-27T08:05:13+00:00