Trenger du hjelp?

Gangster Al Dente Pastatimer

Fra kr 165
Incl. VAT
- +
Vi kjenner alle til problemet: på ekstremt kort tid kan pastaen gå fra ”al dente” til overkokt, og det er utrolig irriterende! Dette problemet unngår du imidlertid med den festlige pastatimeren Gangster Al Dente. Aldri mer slapp og uspiselig pasta!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Har du en pastaelsker i omgangskretsen? Da vil nok denne gaven falle i smak. Pastatimeren ”Gangster Al Dente” sørger nemlig for perfekt kokt pasta til enhver tid. Det eneste du trenger å gjøre er å legge Al Dente ned i det kokende vannet sammen med pastaen, og vente til melodien spilles av. Al Dente spiller tre forskjellige melodier, alt ettersom hvilken pastasort du koker. Etter 7 minutter spilles Triumfmarsjen fra Aïda og etter 9 minutter er det Fangekoret fra ”Nabucco” som kan høres fra pastavannet. Sist, men ikke minst, høres La Donna è Mobile fra ”Rigoletto” når det har gått 11 minutter. Genialt, ikke sant?

Gangster Al Dente finnes i både rød og grønn farge, og leveres i en utrolig kul gangster-boks. Helt suveren gave til en hobbykokk i vennegjengen!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-26T23:28:41+00:00