Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gangster Al Dente Pastatimer

Fra kr 165
Incl. VAT
- +
Vi kjenner alle til problemet: på ekstremt kort tid kan pastaen gå fra ”al dente” til overkokt, og det er utrolig irriterende! Dette problemet unngår du imidlertid med den festlige pastatimeren Gangster Al Dente. Aldri mer slapp og uspiselig pasta!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Har du en pastaelsker i omgangskretsen? Da vil nok denne gaven falle i smak. Pastatimeren ”Gangster Al Dente” sørger nemlig for perfekt kokt pasta til enhver tid. Det eneste du trenger å gjøre er å legge Al Dente ned i det kokende vannet sammen med pastaen, og vente til melodien spilles av. Al Dente spiller tre forskjellige melodier, alt ettersom hvilken pastasort du koker. Etter 7 minutter spilles Triumfmarsjen fra Aïda og etter 9 minutter er det Fangekoret fra ”Nabucco” som kan høres fra pastavannet. Sist, men ikke minst, høres La Donna è Mobile fra ”Rigoletto” når det har gått 11 minutter. Genialt, ikke sant?

Gangster Al Dente finnes i både rød og grønn farge, og leveres i en utrolig kul gangster-boks. Helt suveren gave til en hobbykokk i vennegjengen!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-13T00:02:50+00:00