Trenger du hjelp?

Gavekort

Fra kr 200
Incl. VAT
- +
Har du utforsket nær sagt alle gaveideene våre, uten å ha bestemt deg for den helt riktige gaven? Ikke fortvil, vi har løsningen! Vi tilbyr gavekort i alle størrelser, slik at dine gaveambisjoner kan matches helt riktig. Dette er en ypperlig løsning for både deg og mottakeren, gavekortet er klart sekunder etter kjøpet, og den heldige mottakeren får velge fritt fra øverste (og nederste) hylle. Med et gavekort fra Gaveideer treffer du riktig hver gang!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Leter du etter en gave som er så universal at den kan brukes på alt, men likevel så personlig at den vil passe perfekt til mottakeren? Da kan et gavekort være riktig løsning for deg. Dette gavekortet sendes mer e-post etter kjøpet til deg eller direkte til mottakerens e-post, du velger selv! Du kan også for eksempel sende det til deg selv for så å printe det ut og overrekke det personlig.

Gavekortet kan brukes på alle gaveideene her på Gaveideer.no. Den heldige mottakeren står dermed helt fritt til å velge seg det han og hun måtte ønske: en personlig gave, noe artig og unikt, eller en opplevelse for livet. Gavekortet er fleksibelt, det vil si at det kan innløses av enhver som er i besittelse av gavekortskoden. Om verdien av gavekortet ikke dekker hele beløpet for en valgt gave, kan det resterende betales separat. Gavekortet vi tilbyr her er altså den helt perfekte gaven - i liten innpakning!

Produktomtaler

Write a review
2020-06-03T03:01:35+00:00