Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gavepapir "småfugl"

kr 49
(kr 35 / m) Incl. VAT
- +
Når solstrålene treffer de første blomstene, når trærne blir grønne og hele verden snur seg med et kjempesmil, kan vi sørge for at også pakkene dine får et vårlig preg. Gavepapiret "småfugl" passer perfekt! Med en delikat, grå bakgrunn, kirsebærblomster i blomstring (vi påstår ikke at vi er botanikere), og forskjellige småfugler (her er vi mer sikre) som sitter rundt om kring og sprer en behagelig, gledelig stemning.Det perfekte gavepapiret til alle som er glade i vår og kvitrende småfugler, og som passer perfekt til gaver i vår-månedene. Bruk det til konfirmasjonsgaven, eksamensgave til den nyutdannede studenten eller til vårbryllupet. Sett et vårlig, hyggelig preg på gaver til spesielle anledninger, eller til en liten hverdagsoppmerksomhet.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

På nydelig, elegant vis står småfuglene ut fra den blomstrete bakgrunnen på dette kjempefine gavepapiret. Perfekt til å pakke inn gaver med om våren, for eksempel konfirmasjonsgaver eller avgangsgaver til den nyutdannede!

Detaljinformasjon

Gavepapir "småfugl"

  • Mål: 2m x 70 cm
  • 70g/m²

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-12T23:47:47+00:00