Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gavepapir – uni-blå

kr 49
(kr 35 / m) Incl. VAT
- +
En vakker gave må ha smakfull innpakning: Dette elegante gavepapiret i mørk og lys blå er ideell til dette formålet. Med dobbeltsidig trykk kan man også variere på fargene!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Edel mørk blå eller lystig lys blå – dette innpakningspapiret er like fint uansett. Med farge på begge sider kan du velge fargen du ønsker avhengig av humør eller anledninger, eller variere farge for å gjøre dine gaver visuelt unike og perfekte. Er du i et litt «blue mood»? Velg den mørkeblå siden! Eller er du kanskje lystig og glad til sinns? Velg den lyseblå siden! Enkelt og diskré, men i rike farger, innpakningspapiret passer til enhver anledning og blir garantert godt mottatt!

Du kan sette ditt eget personlige preg på din gave med dette innpakningspapiret – og gjøre et skikkelig style-statement samtidig! Gavepapiret er det første man legger merke til ved en gave, og det som gir mottakeren det første inntrykket av din gave – sørg for at din gave viser at du har lagt både omtanke og kjærlighet i din gave!

Detaljinformasjon

Gavepapir Uni Blå

  • 2 x 0,7 m
  • Kjerne: ø 34 mm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-17T03:16:15+00:00