Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gavepose – "Snømann"

Fra kr 49
Incl. VAT
- +
Den gode humoren på denne flotte gaveposen er selvforklarende: En pose i høy kvalitet og med håndtak i tekstil, og med lekker navnelapp med snøflak-motiv! Gi bort julegaven på stilfullt vis, i denne flotte gaveposen med bilde av en snømann!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En flott gavepose med morsomt julemotiv av den sjarmerende snømannen Oscar! Med skjerf rundt halsen og med oransje gulrot til nese, er dette en morsom oppbevaring av årets julegaver. Den pene gaveposen har en grå-blå farge med håndtak i tekstil, og ikke minst en rund navnelapp som sørger for at posen kommer dit den skal. Velg mellom en medium eller stor gavepose, der medium måler 18 x 21 x 8 cm, og den store måler 25 x 33 x 11 cm. Her får man plass til det meste, og kjøp gjerne flere slik at årets julegaver overleveres med stil!

Den lekre gaveposen passer perfekt når man skal gi bort en flaske vin til julefesten, eller når man har mange småpakker som fort forsvinner. Med lakkert papir har gaveposen en robust kvalitet som gjør at den holder formen, og hindrer skader på pakkene. Og det flotte julemotivet på gaveposen sørger for en festlig touch!

Detaljinformasjon

Gavepose – "Snømann"

  • Velg mellom medium eller stor gavepose
  • Leveringsomfang: En gavepose med tekstilhåndtak og rund navnelapp
  • Design: grå-blå pose med realistisk motiv av en snømann
  • Mål: 18 x 21 x 8 cm/25 x 33 x 11 cm
  • Materiale: Lakkert papir

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-16T14:39:52+00:00