Trenger du hjelp?

Gavesett - hånddukhunder

kr 189
Incl. VAT
- +
Å gi bort håndduker i gave trenger ikke å være kjedelig! Om det er til en som flytter inn i sitt første studenthjem, et kollektiv eller en ordentlig leilighet, vil gavesettet ”hånddukhunder” gjøre en flott figur i baderommet. En praktisk, men også morsomt pakket presang som funker fint som for eksempel innflytningsgave!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ethvert bad trenger håndduker, og spesielt i hjem som ofte tar i mot gjester er små håndduker til hendene alltid populært. Det trenger ikke å bli kjedelig å gi bort håndklær i gaver av den grunn - tvert imot! Med gavesettet ”hånddukhunder” kommer de søte små hånddukene i en så utrolig nydelig form – nemlig brettet som små hundevalper. Dermed gjør de seg helt ypperlig som en artig og fin detalj når de settes fram i baderommet. De er faktisk så søte at det er nesten så man vegrer seg for å ta de i bruk.

Disse små frotté-hånddukene i 100 prosent polyester er en super gave til barn som skal reise alene for første gang, eller til voksne barn som skal flytte hjemmefra. Håndduksettet, som består av tre små håndduker, er også en ideell liten gave å ta med til venner eller slektninger man reiser på besøk til, eller i forbindelse med en innflytningsfest. Den som alltid liker å dekorere badet sitt med nye ting, kan selvfølgelig også spandere dette supersøte håndduksettet på seg selv!

Detaljinformasjon

Gavesett "hånddukhunder"

  • sett med 3 små frottéhåndduker
  • materiale: 100 % polyester
  • størrelse: ca. 30 x 30 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-25T21:25:00+00:00