Trenger du hjelp?

Gavesett: Karaffel med furuball og krystaller

kr 735
Incl. VAT
- +
Med en glasspinne full av krystaller og en ball laget av furu sørger denne karaffelen for å gi gode og helsebringende energier til vannet! Gode vibrasjoner og essensielle oljer er fantastiske hjelpemidler når det kommer til helse, og dette gavesettet vil glede både venner og familie som elsker alternative løsninger!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Her kommer et gavesett med flere komponenter i én og samme gave! En flott karaffel i høy kvalitet og en særdeles stilig form. Karaffelen har en kapasitet på 1 liter, og lukkes ved hjelp av en furuball som festes på toppen av karaffelen. Dette sørger for en herlig smak av furu som blander seg i vannet. Den sveitsiske furuen (Zirbel KieferI) er kjent for sin behagelige aroma og essensielle oljer. I tillegg er det plassert en spesiell glasspinne oppi karaffelen som er fylt med tre forskjellige krystaller - ametyst, rosenquartz og bergkrystall! Dette skal sørge for at vannet får en helt spesiell og harmoniserende effekt, og gaven passer perfekt til alle med en spirituell tilbøyelighet.

Den lekre karaffelen er både lekker og praktisk og tåler både oppvaskmaskin og daglig bruk. Dette er en flott gave til alle som liker en naturlig forfriskning, og som liker en sunn livsstil. Et gavesett som vil imponere og forbløffe med sin eleganse og alternative vri!

Detaljinformasjon

Gavesett: Karaffel med furuball og krystaller

  • Leveringsomfang: en karaffel med furuball som propp og glasspinne med krystaller
  • Egenskaper: Karaffel designet hovedsakelig for vann, der furuballen gir væsken en behagelig aroma av furu, mens krystallene beriker vannets energi
  • Høy kvalitet på både karaffel og ball (som er håndlaget), der karaffelen har 1 liters kapasitet
  • Materialer: glass (karaffel og pinne), furutre (ballpropp) samt rosenquartz, ametyst og bergkrystall (fyll)
  • Dimensjoner: 24 cm høy, 13,5 cm i diameter (karaffel), 7 cm i diameter (ball), 20 cm lang (krystallpinne)
  • Tilleggsinformasjon: Karaffelen kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen. Ifølge produsenten bør furuballen plasseres i karaffelen i mellom 15-45 minutter, slik at smaken overføres til vannet i karaffelen

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T14:59:11+00:00