Trenger du hjelp?

Gents Box: Motetilbehør til en gentleman

Fra kr 575
Incl. VAT
- +
Gents Box overrasker og begeistrer med sin høye kvalitet og stilige tilbehør! Uavhengig av hvilken av de tre variantene som velges, får mannen som er opptatt av et velstelt utseende, et silkeslips, motesokker, organisk body lotion, pin til jakkeslaget og andre relaterte småting. Ideell for tradisjonelle anledninger som blant annet bursdager eller ferie!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En gentleman opprettholder et velholdt, moderne utseende med nettopp dette … flotte tilbehøret og produktene som følger med en mann av verden, og som er inkludert i boksen for herrer – en gaveboks med vidunderlige overraskelser til den moderne og stilfulle mannen!

Boksen er tilgjengelig i tre ulike versjoner som alle følger et fasjonabelt tema. Velg mellom "Bordeaux", "Bayersk Chic" og den rebelske "Hodeskallen". Et slips, et par sokker og et moteblad er alltid inkludert. Se hvilke vakre overraskelser som fortsatt finnes!

Detaljinformasjon

Gents Box: Motetilbehør til en gentleman

  • Gi mottakeen en gave med for eksempel lommetørklær, pins samt produkter som body lotion eller såpe av god kvalitet.
  • Åpne, ta på, inspiser, se rett og slett fantastisk ut! Boksen for herrer begeistrer med estetikk og kvalitet. Slipsene er utelukkende av 100 % silke, og sokkene er for det meste av bomull. For faren som liker å skille seg ut, den motebevisste vennen eller den kjekke fetteren er boksen for herrer nesten overflødig som nytt favorittilbehør!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-08T12:25:00+00:00