Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gepetto blyantspisser

kr 105
Incl. VAT
- +
Denne blyantspisseren er en morsom liten sak. For hver gang du kvesser blyanten, jo kortere blir nesen til Pinocchio. Dette byr på masse moro på skolen og kontoret! Gi gaven til noen som rett og slett trenger en ny blyantspisser.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne originale blyantspisseren er kjempesøt og forseggjort. Den er laget av metall og malt i flotte farger og etterligner Pinocchio. Et hett tips om man vil ha litt variasjon på et ellers kjedelig skrivebord. En liten oppmerksomhet som gjør at mottakeren blir både overrasket og glad! Den vakre gaveesken som blyantspisseren kommer i inneholder også en blyant, slik at Pinocchio faktisk har en nese når mottakeren åpner gaven. Så er det bare å sette i gang å skrive, skrible eller tegne, og selvfølgelig spisse.

Kanskje du kjenner noen som nettopp har begynt å studere, eller har begynt i en ny jobb? Da er dette en fin og praktisk gave som varer i lang tid fremover, og som gir mye glede.

Detaljinformasjon

Gavepakke

  • Blyant er inkludert

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T11:52:58+00:00