Trenger du hjelp?

Gigantisk drikkedispenser

kr 125
Incl. VAT
- +
Denne drikkedispenseren er ideell til det meste, ikke bare til fest. Dispenseren ser ut som et syltetøyglass i retro stil, og har en kran og en låsbar åpning. Den rommer hele 3,5 liter, og er en morsom måte å servere drinker på. Denne interiørdetaljen blir garantert et blikkfang. En perfekt gave til innflyttingsfesten, eller som en ekstra oppmerksomhet til deg selv.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hvordan liker du drinkene dine? Med eller uten frukt? Denne gigantiske drikkedispenseren rommer det meste, og takket være den store, låsbare åpningen er den praktisk i bruk. Drikkedispenseren rommer hele 3,5 liter og er fantastisk og iøynefallende. Den er helt perfekt til å servere punch med, eller kanskje noen andre ferdigblandede drinker som gjør seg i store kvanta, som sangria eller gløgg.

Uansett hva valget faller på blir dette garantert en hit på alle buffeer, grillfester og større sammenkomster, og som vert eller vertinne kan man slappe av istedenfor å springe rundt som en gal for å sørge for at alle har nok drikke i glassene sine. Dette er en perfekt gaveidé – hvem er det som ikke har bruk for en drikkedispenser? Overrask venner, familie eller kollegaer med denne kule interiørdetaljen.

Detaljinformasjon

Gigantisk drikkedispenser

  • 3,5 liter
  • Metallkran og lås
  • Materiale: Glass, Metall
  • Høyde: 26 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-14T21:02:13+00:00