Trenger du hjelp?

Girlander med lommer

kr 155
Incl. VAT
- +
Girlandere er vanlige tilbehør i forbindelse med fest og feiring, men akkurat denne varianten, med sine praktiske lommer, gjør seg også svært godt til hverdagsbruk. De seks små lommene i vimplene kan brukes til å oppbevare postkort, bilder, penner og alt mulig annet du måtte ønske. Praktisk gaveidé med en god dose sjarm!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaven kombinerer din indre partyløve med ditt organiseringstalent! Girlanderen er ikke bare et flott symbol på glede og god stemning, denne kreative varianten har faktisk også lommer som gjør at du kan oppbevare saker og ting i den! Girlanderen har seks lommer i tre ulike glade farger – lilla, turkis og rød, som kommer til å live opp stemningen i rommet du henger den opp i. Hva du oppbevarer i vimplene, er opp til deg. Her er det bare fantasien (og tyngdekraften) som setter grenser!

Girlanderen kan henges opp i både stue, soverom og kjøkken med stor suksess. I stua er det flott å kunne oppbevare bilder og postkort i lommene, og hvis du helst vil henge den opp på kjøkkenveggen, er det ideelt å lagre for eksempel oppskrifter i vimplene. På utkikk etter en stemningsfull og kreativ gave til ei venninne eller en kompis? Kjøp denne girlanderen, det blir helt sikkert en knallsuksess!

Detaljinformasjon

Girlander med lommer

  • girlander med 6 vimpler/lommer
  • størrelse: 182,9 cm x 25,2 x 0,8 cm
  • lommer i lilla, turkis og rød

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-02-25T23:21:58+00:00