Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Girlandersett for enhver anledning

kr 85
Incl. VAT
- +
Med dette girlandersettet har du festdekor for enhver anledning! Det består av 100 bokstaver i forskjellige farger – perfekt når du vil stave ”gratulerer med dagen” og kanskje navnet til den som skal feires, eller en annen tekst med litt mer piff i! Praktisk og vakker dekor til enhver fest!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et banner eller en girlander er et absolutt must til enhver festdekorasjon. Ekstra morsomt og praktisk blir det med et sett hvor du selv kan bestemme teksten! På denne måten kan du tilpasse girlanderen til uansett fest, for så å bruke bokstavene på nytt i en annen sammenheng. Det er praktisk, tidsbesparende og rett og slett genialt!

I pakken på hundre tegn finner du bokstaver, tall og kreative ”mellomrom” i form av stjerner og hjerter, slik at du kan stave de ordene du ønsker. I forpakningen inkluderes også oppheng og deler til å feste det hele sammen med. Med andre ord alt du trenger for å lage en spennende girlander, det eneste som mangler er den kreative teksten, men den må du stå for selv! Vær oppmerksom på at settet inneholder bokstaver i det engelske alfabetet, du vil derfor ikke finne æ, ø eller å.

Overrask venninnen med ”velkommen hjem” når hun har vært på en lang reise, eller kanskje et vennepar med forlovelsesfest. Med dette girlandersettet er mulighetene mange!

Detaljinformasjon

Girlandersett for enhver anledning

  • inneholder 100 bokstaver i forskjellige farger
  • med mellomrom (hjerter, stjerner)
  • inklusive oppheng og deler til å feste bokstavene sammen
  • gjenbrukbar
  • forpakning: 15 x 13 x 5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T02:50:30+00:00