Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gitar-salatbestikk

kr 155
Incl. VAT
- +
Denne gaven forvandler salatbollen til en vakker scene! Det nydelige salatbestikket av tre ser ut som gitarer og er et flott blikkfang. Med denne gaven smaker salaten litt bedre!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Også en salat kan rocke – det beviser denne gaven! Det vakre salatbestikket i form av to gitarer bringer Rock'n Roll til kjøkkenet og ned i salatbollen. Det stilige bestikket er laget av tre og utgjør et flott blikkfang. Spennende for barn som skal spise sunn mat, eller for venner og familie. Denne gaven er et blikkfang for enhver salatbuffét! Et mer originalt og uvanlig salatbestikk har du knapt sett.

Gaven i høy kvalitet fra det vakre treverket er en flott suvenir å ta med til grillfester, bursdager eller andre festlige anledninger. Men også i det lokale kjøkkenet har dette salatbestikket garantert en god virkning. Hvorvidt man bruker gitarene i salaten hjemme, eller om man ønsker å gi salatbestikket i gave, ser det uansett fantastisk ut! De akustiske og elektriske gitarene venter bare på å innta scenen!

Detaljinformasjon

Gitar-salatbestikk

  • Materiale: bøk
  • Mål: 33 x 12 x 1,3 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T11:54:40+00:00