Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gitar-snapsbrett

kr 315
Incl. VAT
- +
Med gitar-snapsbrettet har du mulighet til å servere shot på den livlige festen i en helt annen form enn tidligere. Dette svært spesielle snapsbrettet laget for å servere drinker lover mye moro og ren nysgjerrighet!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dette stilige snapsbrettet designet som en gitar, er et blikkfang og høydepunkt på enhver fest! Et noe annerledes serveringsbrett med nok plass til seks shotglass. Også på farten egner den seg. Den praktiske formen av en gitar gjør at den er lett å transportere, noe som betyr at mottakeren som holder festen også kan ta dette morsomme serveringsbrettet med til andre fester.

Det er ikke bare rockere og musikere som nyter av dette kule tilbehøret, det er ment for mange flere som også liker uvanlige gaver samt en og annen snapsdrink. Den prangende, røde snapsgitaren er en flott gave til både unge og gamle, har til hensikt å bli brukt på enhver fest og er et blikkfang. Et stykke rockehistorie til hjemmet som garantert får deg til å føle deg som en ekte rockestjerne!

Detaljinformasjon

Gitar-snapsbrett

  • Farge: Rød
  • Materialer: plast, glass
  • Mål: 44,5 x 4 cm, 1 x 17,5 cm / 5,1 x 4,1 cm
  • Tåler oppvaskmaskin

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:16:02+00:00