Trenger du hjelp?

Gitarkasse-matboks

kr 269
Incl. VAT
- +
Skill deg ut på lunsjrommet eller i klasserommet med denne kule gitarkasse-matboksen som passer like godt til små rockere som ivrige gitarister. Boksen er stor nok til å romme et godt lunsjmåltid med brød, frukt og kanskje en liten smoothie. For de som ønsker å ”pimpe” matboksen sin og sette sitt helt unike preg på den, følger det med 10 tøffe klistremerker. En perfekt gave ved skolestart eller som en morsom oppmerksomhet til musikkentusiasten i familien.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den praktiske boksen er laget av metall og er overtrukket med svart kunstlær. På siden er den utstyrt med en hank som bidrar til dens naturtro design. Den praktiske lukkemekanismen sørger for at maten holdes på plass og er frisk og fristende når boksen åpnes rundt lunsjtider. Selvsagt kan boksen også brukes til å oppbevare andre ting enn mat, og kanskje kan den passe spesielt godt til å holde orden på plektrene til gitaren.

Matboksen minner om en riktig gitarkasse i miniatyrformat, og med i pakken følger det hele 10 kule klistremerker for at de små Rock ’n’ Roll-kidsa kan få sette sitt helt personlige preg på boksen. Motivene er de som tradisjonelt ofte er å se på riktige popstjerners gitarkasser, som stjerne, lyn, krone og selvsagt det velkjente Rock ’n’ Roll-tegnet. Nederst i hjørnet av gitarkassen, finner du et gult emblem med påskriften ”Rockstar”. En riktig tøff gave til rockestjerner i alle aldersgrupper, og de som gjerne vil bli det.

Detaljinformasjon

Matboks i form av en gitarkasse

  • Følger med 10 tøffe klistremerker for dekor
  • Praktisk lukkemekanisme og hank
  • Mål: ca. 15,5 x 28 x 8 cm
  • Vekt: ca. 340 gram
  • Material: metall og polypropylen

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T06:59:12+00:00