Trenger du hjelp?

Gjør-det-selv - Dukkesett

kr 209
Incl. VAT
- +
En helt personlig dukke! Dette dukkesettet sørger for å gi barna uendelige muligheter til å skape sin helt unike dukke. Settet består av både dukke og utallige tilbehør som kan brukes til å designe sin egen favoritt. Her kan man velge mellom forskjellige antrekk - der fire forskjellige tekstiler er inkludert i pakken - samt utallige hårfrisyrer og dekorasjonsmuligheter. Settet inkluderer også tegnestifter som kan brukes til å tegne på øyne og kinn, slik at dukken blir helt spesiell! Dukken har og til og med sitt eget kjæledyr inkludert i pakken! Dette er den perfekte gaven til din lillesøster, bestevenninne eller datter, der hver og en kan skape sin egen dukke. Her er det kun fantasien som setter grenser! Et unikt dukkesett som passer til alle slags anledninger, og som sørger for utallige timer med lek og moro.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå kan man lage sin egen, individuelle dukke med dette morsomme dukkesettet! Med dukke og tilbehør bestående av 55 deler - inkludert lekebil og kjæledyr - har man uendelige mange kreative muligheter til å skape sin favorittdukke! En gave som passer til alle barn fra 5 år og oppover!

Detaljinformasjon

Gjør-det-selv - Dukkesett

  • Selvformende dukke
  • Inneholder 55 deler + dukke
  • Inkludert: 1 kjæledyr, 4 tekstilsløyfer i ulike farger og design, filt, pompoms (materiale: 100 % polyester), tegnestifter
  • Dimensjoner på pakken: 22,8 x 24,1 x 5 cm
  • Merk: Produktet anbefales av produsenten til barn fra 5 år og oppover

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-02T18:14:55+00:00