Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Glassbollesett "blåmeis"

kr 189
Incl. VAT
- +
Nyttig og vakkert på samme tid! Glassbollesettet «blåmeis» består av fem glassboller med plastlokk, som kan stables i hverandre og er varmebestandige – ideelle til oppbevaring og oppvarming av mat. Det søte supplementet til kjøkkenet er av høy kvalitet og har forskjellige farger på lokkene, slik at du kan holde orden på bollene etter farge. Fin idé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Få en slutt på det håpløse rotet i alle bollene i skapet – enten i ditt eget eller i skapet til noen du vil godt. Glassbollene, som er av høy kvalitet, kan stables når de ikke er i bruk, slik at de praktiske og nyttige hjelperne ikke tar opp all plassen i kjøkkenskapet.

Med et sett med fem forskjellige glassboller i forskjellige størrelser, og med lokk med blåmeis på, har du rett bolle for hånden til enhver anledning, samme om det er ti oliven eller et helt, stort, varmt måltid som skal oppbevares eller varmes opp i ovnen. Superpraktisk, og takket være de fargede lokkene (alle lokkene har en ring i hver sin farge) er de også et nydelig blikkfang på kjøkkenet – det utrolig vakre settet med fem oppbevaringsboller er et supert valg for alle som trenger plass til noe mer enn et skjevt tårn av ulike plastboller!

Detaljinformasjon

Glassbollesett "blåmeis"

  • Innhold: Fem glasskåler med tilhørende lokk
  • Egenskaper: Næringsmiddelkvalitet, varmebestandig, kan stables, ideell til oppbevaring og oppvarming av mat
  • Farge: Klar, hvit, mønstret
  • Materialer: Glass, plast
  • Mål: Ø 17, 14, 12, 10 og 9 cm
  • Emballasje: 18 x 18 x 9 cm
  • Vekt: 1,2 kg

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-03-25T18:03:40+00:00