Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Glassdekorasjon med gravert hjerte

Fra kr 669
Incl. VAT
- +
En hjertelig og personlig gave som blir et blikkfang på skrivebordet eller i bokhyllen din. Denne unike glassblokken er gravert med et stort hjerte og teksten «I love you». Du kan også supplere med opptil 30 egne karakterer slik at det blir en unik og romantisk gave til den du ønsker å gi en kjærlighetserklæring til. Del kjærligheten med denne fine utsmykningen som vil smelte ethvert hjerte!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Si det på en spesiell måte, i skinnende glass og med et stort inngravert hjerte som sier «I love you»! En dekorasjon som imponerer, og med 3D-inngravering som sørger for at man ser den fra alle kanter! Du kan også legge til din egne, romantiske hilsen, som graveres nederst på forsiden av glassen. Velg mellom 30 valgfrie karakterer, uten spesialtegn!

Dette er en flott gave til den du elsker, eller bare som en stilig borddekorasjon på ditt eget skrivebord. En nydelig og romantisk bursdagsgave, eller bare som en liten oppmerksomhet i hverdagen. Man trenger ikke alltid en bestemt anledning for å vise at man bryr seg, og denne lekre glassdekorasjonen vil sjarmere den som er så heldig å motta den!

Detaljinformasjon

Glassdekorasjon med gravert hjerte

  • Gravert med laser
  • Materiale: Rent glass i høy kvalitet
  • Kan graveres med opptil 30 karakterer («I love you» er allerede inngravert)
  • Font: Times New Roman

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-21T01:19:03+00:00