Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Glassdiamant med gravering

kr 369
Incl. VAT
- +
Gi i gave en stor diamant! Den vakre perlen er laget av glass, men ser likevel fantastisk ut med personlig gravering. Enten det er som dekorasjon eller som en oppmerksomhet til din partner, så er dette en svært god gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Diamanter har en fascinerende eleganse og et vakkert utseende. Kvinner drømmer om diamantringer og selv menn liker å bære de vakre steinene på klokker, i ørene eller andre smykker. Med denne gaven gir du en diamant i XXL størrelse! Enten det er til kjæresten som har lengtet etter en diamant, i hvert fall for en kort stund, eller som en oppmerksomhet til partneren, kan man ikke glemme forespørselen etter en ring. En helt fantastisk og personlig gave med gravering!

Den vakre glassdiamanten er et vakkert smykke og en fin dekorasjon. Med en diameter på 10 cm er steinen virkelig betraktelig overlegen i størrelse, og vil dermed sørge for en ekte wow-faktor! Med denne gaven viser du enhver mann at du er klar til å binde deg for alltid. Den vakre gaven i kuttet glass ser fantastisk ut med den personlige graveringen, og er helt klart et vakkert syn!

Detaljinformasjon

Glassdiamant med gravering

  • Mål: ca. 56 x 56 x 100 mm
  • Merk: Ikke bruk spesialtegn ved gravering!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T06:59:38+00:00