Trenger du hjelp?

Glasshjerte med gravering

kr 369
Incl. VAT
- +
En dekorativ og romantisk kjærlighetsgave til kjæresten, eller en søt gave til moren eller datteren din. Med dette lekre glasshjertet sier du at vedkommende alltid har en plass i ditt hjerte, og med mulighet for en personlig inngravert hilsen, er dette en unik gave som vil varme ethvert hjerte. En helt spesiell gave til en du holder kjær!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er et vakkert, sølvfarget glasshjerte som også treffer mottageren midt i hjerte. En lekker dekorasjon som kan graveres med egen tekst, slik at den blir helt unik for den som mottar glasshjertet. Her kan du gravere en kjærlig melding, en hyggelig hilsen eller kanskje en dato som betyr noe helt spesielt. En gave som passer til alle gledelige anledninger: Bursdager, Valentiner-dagen, eller kanskje også til bryllupsdagen.

Takket være den lille metallringen som er festet på toppen av hjertet, kan den enkelt henges opp hvor du måtte ønske det. Den passer like fint på veggen som på juletreet! Og med sin skinnende overflate blir den et skikkelig blikkfang. Den måler 8 x 19 x 20 cm, og når man ser den helt nærme, ser man den personlige inngraveringen. En gave som kommer rett fra hjertet!

Detaljinformasjon

Glasshjerte med gravering

  • Inkludert individuell gravering
  • Materiale: Glass
  • Farge: Sølvreflekterende
  • Inkludert en liten sløyfe
  • Mål: Cirka 8 x 19 x 20 cm
  • Ingen spesielle tegn

Produktomtaler

Write a review
2020-07-11T10:42:21+00:00