Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Glasskopp med gravering

Fra kr 225
Incl. VAT
- +
Varme drikker er populære og bra for kropp og sinn, det er i hvert fall sikkert! Fra nå av kan favoritt-teen, den deilige gløggen eller varme kakaoen drikkes fra denne personlige glasskoppen. En elegant kopp med ønsket valg av design gravert på, samt navnet til mottakeren. En flott og personlig gave som kan nytes fra favorittdrikken!Den vakre koppen er en flott souvenir til tesamlinger eller til å bruke i selskap, og passer spesielt godt i sammen med favoritt-teen eller en deilig gløggblanding. Den personlige meldingen som kan graveres gjør alt helt perfekt! Velg riktig design og gled gode venner med en personlig kopp som gave. Da vil favorittdrikken smake spesielt godt!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Gled vennene dine, og gi dem denne personlig tilpassede og fantastiske koppen i gave! Drinkke smaker spesielt godt fra denne fine koppen, og du kan til og med velge design med graveringen. En personlig og stilig gave!

Detaljinformasjon

Glasskopp med gravering

  • Merk: Vennligst ikke benytt spesialtegn ved gravering!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T12:32:44+00:00