Trenger du hjelp?

Glassmarkør – tunge

kr 105
Incl. VAT
- +
Men det er jo mitt glass! Vi har alle vært på fest og vet hvor irriterende det er at andre drikker av glasset ditt. Unngå dette lett som en plett med disse utrolig stilige glassmarkørene formet som en tunge. Super gave til verten på den kommende sommerfesten!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle som har vært på fest, eller kanskje til og med arrangert en, vet hvor irriterende det er å ikke vite hvilket glass som tilhører hvem. Ofte ender dette opp med at man bruker uhorvelige mengder med glass, enten det er snakk om vanlige eller varianter i plast. Dette kan faktisk unngås ganske lett, nemlig med glassmarkører. Attpåtil utrolig stilige varianter av disse!

Disse vittige glassmarkørene formet som tunger kommer garantert til å få gjestene til å undre seg først, deretter kommer de til å sette pris på det praktiske ved dem og at drinken får tilsatt litt farge og festlig dekorasjon! Overalt på festen kommer disse tungene til å være synlige, i klare farger som rosa, turkis og oransje.

Glassmarkørene i matsikker silikon passer til alle som liker arrangere fester, men også til den som elsker å drikke te! De fungerer nemlig også svært bra til å holde snoren til teposen fast, slik at den ikke faller nedi den varme drikken. Morsom og litt annerledes gaveidé!

Detaljinformasjon

Glassmarkør – tunge

  • sett bestående av 6 glassmarkører i ulike farger i form av en munn som rekker tunge
  • passende for alle vanlige glass
  • også egnet for å feste teposesnoren
  • kan vaskes i oppvasmaskin, matsikker
  • materiale: silikon

Produktomtaler

Write a review
2020-05-26T21:38:26+00:00