Trenger du hjelp?

Glassmarkører - Drinking Buddies

kr 115
Incl. VAT
- +
Disse artige drinkmarkørene er den perfekte ledsager for en cocktail eller en drink i enhver festlig sammenheng. ”Drinking Buddies” kommer i form av halvnakne menn ikledd fargerike badeshorts som henger fra kanten av glasset for å markere hvilket glass som tilhører hvem. Kul gaveidé til verten!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne glassmarkøren er virkelig en ekte ”drinking buddy”. Ingen andre enn denne karen kommer til å bli værende med deg til siste sup er tatt av den absolutt siste drinken den kvelden. Utformet som badeshorts-bekledde menn som henger på utsiden av glasset, kommer disse drinkmarkørene til å være et artig innslag på enhver fest og dermed gi gjestene dine et smil om munnen.

Drinkmarkører har jo en ganske åpenbar funksjon: å markere drinkene slik at man skal unngå å ta feil glass. Derfor er de et passende hjelpemiddel i festlige lag. Men disse drinkmarkørene har også en annen side ved seg: de ser vanvittig kule og morsomme ut der de henger på glassene! Dermed har man her både en nyttig og kul gave, for eksempel til ei venninne som skal arrangere fest, eller til svigerfar som setter pris på morsomme gadgets når det inviteres til familiejulebord! Leveres i en pakke på seks.

Detaljinformasjon

Glassmarkører "Drinking Buddies"

  • 6 stykk i settet
  • gjør at man unngår å ta feil glass
  • henges enkelt utenpå glasset
  • høyde: 6 cm

Produktomtaler

Write a review
2019-12-11T21:41:51+00:00