Trenger du hjelp?

Glassmarkører - sommerfugl

kr 125
Incl. VAT
- +
Dyrisk festbesøk! Disse delicate og fargerike sommerfuglene har kunngjort at de ønsker å delta i den kommende feiringen. De forsyner seg heller ikke av den deilige buffeten, vi lover! Noe de vil gjøre derimot, er å markere glassene, slik at man lett ser hvilke glass som tilhører hvem. Kjempesøt partygave!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Sommerfugler er virkelig flotte skapninger! De imponerer med sitt mangefasetterte utseende, legemlige letthet og munterhet som hører våren til … Ja, de er fantastiske! Våre sommerfugler kommer garantert til å tiltrekke seg mange mennesker med sitt nydelige utseende. De flyr ikke rundt, men de har mange andre gode egenskaper. De viser seg umiddelbart som uunnværlige hjelpemidler til bryllup, bursdager og grilling, i sin funksjon som glassmarkører.

Nå vet hver enkelt gjest hvilket glass som tilhører hvem. Om du bestemmer deg for å drikke noe annet i løpet av kvelden må du huske: «Ikke uten min sommerfugl!». Bare fjern sommerfuglen fra det gamle glasset og fest det på det nye. Nå kan du gå på fest uten å være redd for å drikke av feil glass. En vellykket og praktisk gave til din neste fest eller feiring, som gleder giver og mottaker like mye.

Detaljinformasjon

Glassmarkører «Sommerfugl»-sett

  • Består av i alt 10 forskjellig fargede glassmarkører i sommerfugl-design
  • Motivstørrelse: ca. 3 x 2,5 x 1,6 cm
  • Materiale: silikon

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:53:26+00:00