Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gliss - Hvitvinskaraffel

kr 909
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Overrask venner og bekjente med en hvitvinskaraffel fra Gliss! Den rustfrie stålsylinderen holder vinen kjølig på de varme sommerkveldene når man ønsker å kose seg litt ekstra. Et praktisk og stilig tilbehør!
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Nå kan du gjøre hvitvinen enda litt mer elegant med Gliss hvitvinskaraffel! Dette geniale tilbehøret er en liten sensasjon når det kommer til å kjøle ned vinen din, og som kan brukes til alle slags viner. Nå kan du inspirere vinelskere og alle de som ønsker å bli det. Bare fyll isbiter oppi den rustfrie stålsylinderen i karaffelen, og vent til vinen din får den perfekte temperaturen! Bambuslokket og silikonringen sørger for at karaffelen lukkes på skikkelig vis.

Gi venner og familie en praktisk gave som kan nytes i time etter time. En flott gaveidé til bursdager, bryllupsdager og andre festlige anledninger. Gliss hvitvinskaraffel er en gave som alle vinelskere vil falle for, og som vil bli hyppig brukt i de varme sommermånedene!

Detaljinformasjon

Gliss - Hvitvinskaraffel

  • Materiale: glass, metall, bambus, silikon
  • Dimensjoner: 10,2 x 10,2 x 29,3 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T12:42:31+00:00