Trenger du hjelp?

Gliss - Hvitvinskaraffel

kr 909
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Overrask venner og bekjente med en hvitvinskaraffel fra Gliss! Den rustfrie stålsylinderen holder vinen kjølig på de varme sommerkveldene når man ønsker å kose seg litt ekstra. Et praktisk og stilig tilbehør!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå kan du gjøre hvitvinen enda litt mer elegant med Gliss hvitvinskaraffel! Dette geniale tilbehøret er en liten sensasjon når det kommer til å kjøle ned vinen din, og som kan brukes til alle slags viner. Nå kan du inspirere vinelskere og alle de som ønsker å bli det. Bare fyll isbiter oppi den rustfrie stålsylinderen i karaffelen, og vent til vinen din får den perfekte temperaturen! Bambuslokket og silikonringen sørger for at karaffelen lukkes på skikkelig vis.

Gi venner og familie en praktisk gave som kan nytes i time etter time. En flott gaveidé til bursdager, bryllupsdager og andre festlige anledninger. Gliss hvitvinskaraffel er en gave som alle vinelskere vil falle for, og som vil bli hyppig brukt i de varme sommermånedene!

Detaljinformasjon

Gliss - Hvitvinskaraffel

  • Materiale: glass, metall, bambus, silikon
  • Dimensjoner: 10,2 x 10,2 x 29,3 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-22T21:54:08+00:00