Trenger du hjelp?

Glødelampe til laptop

kr 149
Incl. VAT
- +
En glødelampe for nattestid når de gode idéene kommer! Helt genial lampe som plugges til dataen eller nettbrettet via USB-uttak – et minimalistisk design uten på/av-knapp og stativ, bare en glødende lyspære. Perfekt gaveidé for alle som trenger litt ekstra lys på tastaturet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Heureka! Når noe plutselig går opp for deg som et lys og du umiddelbart må sette deg ned foran dataen, da kan det være godt å ha et enkelt lys tilgjengelig. Kanskje er det en samboer i rommet du ikke ønsker å vekke? Glødelampen plugges enkelt i nettbrett eller data og står oppreist av seg selv. Det minimalistiske designet gjør at den ikke gjør så mye ut av seg, men lyspæren skaper likevel et fint, blåhvitt lys – perfekt for småtrøtte øyne som ikke tåler flombelysning.

Denne glødelampen er en perfekt gaveidé til den som bruker mye tid foran dataen. Kanskje kjenner du en som liker å surfe på Internett om natten? Eller kanskje det kun er da venninnen din klarer å skrive? Da er dette en super gave! Også en genial greie å ha med på reise, eller bare ha tilgjengelig hvis du plutselig skulle få gode ideer eller plutselig huske et gjøremål på dataen på nattestid!

Detaljinformasjon

Glødelampe til laptop

  • med USB-kobling
  • for laptop, nettbrett
  • lengde: 24 cm
  • for hvitt, blått lys
  • fosforiserende, lyser i etterkant

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-15T22:43:02+00:00