Trenger du hjelp?

Glødelampe til laptop

kr 149
Incl. VAT
- +
En glødelampe for nattestid når de gode idéene kommer! Helt genial lampe som plugges til dataen eller nettbrettet via USB-uttak – et minimalistisk design uten på/av-knapp og stativ, bare en glødende lyspære. Perfekt gaveidé for alle som trenger litt ekstra lys på tastaturet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Heureka! Når noe plutselig går opp for deg som et lys og du umiddelbart må sette deg ned foran dataen, da kan det være godt å ha et enkelt lys tilgjengelig. Kanskje er det en samboer i rommet du ikke ønsker å vekke? Glødelampen plugges enkelt i nettbrett eller data og står oppreist av seg selv. Det minimalistiske designet gjør at den ikke gjør så mye ut av seg, men lyspæren skaper likevel et fint, blåhvitt lys – perfekt for småtrøtte øyne som ikke tåler flombelysning.

Denne glødelampen er en perfekt gaveidé til den som bruker mye tid foran dataen. Kanskje kjenner du en som liker å surfe på Internett om natten? Eller kanskje det kun er da venninnen din klarer å skrive? Da er dette en super gave! Også en genial greie å ha med på reise, eller bare ha tilgjengelig hvis du plutselig skulle få gode ideer eller plutselig huske et gjøremål på dataen på nattestid!

Detaljinformasjon

Glødelampe til laptop

  • med USB-kobling
  • for laptop, nettbrett
  • lengde: 24 cm
  • for hvitt, blått lys
  • fosforiserende, lyser i etterkant

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T00:14:47+00:00